Radio Cafe Podcast - پادکست راديو کافه
Radio Cafe Podcast - پادکست راديو کافه
قدرت برتری روانی
سلام من پوریا عبدی پور هستم و میخوام بگم آدمهای فوق العاده، شاخ و دم ندارن …
اونها، اما یه چیزی توی خودشون دارن که همه رو تحت تأثیر قرار میده ... اونم چیزی نیست جز قدرت برتری روانی ...
اینقدر حواسشون به خودشون بوده و هست که همیشه با افکار، رفتار و گرفتارشون، قدرت برتری روانی رو، توی جمع مال خودشون میکنن و خیلی شیک و درست، همه رو تحت تأثیر قرار میدن ...
توی این اپیزود، میخوایم راجع به مواردی که رعایت کردنشون به افزایش و نهادینه شدن قدرت برتری روانی توی ما میشه، صحبت کنیم ...
لطفاً، فراموش نکنین که نظراتتون در مورد این اپیزود، رو تو بخش کامنتها برای ما و دوستاتون بنویسید.
همچنین،
برای اینکه کیفیت خودمون رو بهتر کنیم، حتماً به نظرات و پیشنهادات شما نیاز داریم ...
پس، پیشاپیش از اینکه برای بهتر شدن برنامه ی خودتون وقت میگذاریدِ، از شما بسیار ممنونیم ...
اثر:
پوریا عبدی پور
مقدمه:
سلام من پوریا عبدی پور هستم و میخوام بگم آدمهای فوق العاده شاخ و دم ندارن …
یه سری آدمها هستن که مثل جیمز باند همیشه فوق العاده ن…
همیشه سر موقع اونجایی که باید باشن، حضور دارن…
اینها، آدم معمولی نیستن…
انگار اصلا آدم نیستن… یه چیز خاصین… انگار همه چی رو میدونن … انگار با هر کسی مواجه میشن صد پله ازش بالاترن … مردم عاشقشونن … به هر چیزی اراده کنن، میرسن … انگار برای بزرگی و موفقیت و دلبری ساخته شدن این آدمها…
دقیق تر بگم … انگار یه مجسمه باشکوهن که همه دوست دارن، بشینن و ساعتها بهشون زل بزنن و از دیدن این منظره لذت ببرن…
بله، این آدمها واقعا با مردم عادی فرق میکنن …
اینها یه فرق اساسی با بقیه مردم دارن و اون فرق اساسی چیزی نیست، جز قدرت برتری روانی …
با اون قدرت برتری روانی و کاریزمای خاصی که دارن، دل همه رو میبرن و تحت تأثیرشون میذارن…
بخش مهمی از این قدرت برتری روانی، اکتسابی و یادگرفتنیه که تو این اپیزود رادیو کافه، میخوایم یه سری قانون مربوط به این موضوع رو با هم مرور کنیم و بعد از برنامه شروع کنیم به تمرین رو خودمون و ببنیم میتونیم ما هم از خودمون جیمز باند و واندر وومن بسازیم؟
مایکل جردن، اوپرا، آنگلا مرکل، باراک اوباما، استیو جابز و خییییلی های دیگه، تونستن این کار رو بکنن؛ پس من و شما هم اگه بخوایم، حتما از پسش بر میایم…
خب چیکار باید بکنیم که ما هم بتونیم به قدرت برتری روانی برسیم و دست بالا رو توی معاشرتها و ارتباطهای کاری و اجتماعی مون داشته باشیم؟
* باید به چشم بیایم و ببیننمون
چیزی که هیچ وقت زیاد دیده نمیشه، خوب کار کردنه.
اگه میخوایم به قدرت برسیم،صرفا اینکه اخلاق کاری خوبی داشته باشیم و ساعتهای زیادی رو کار کنیم، کافی نیست.
آدمهایی که برچسب های قدرت و موفقیت بهشون میچسبه، اونایی هستن که سخت کار میکنن و دیده و شناخته میشن.
پس اگه قدم جلو نذاریم و برای دیده شدن اقدامی نکنیم، صرفاً همون توجهی بهمون میشه و همون قدر دیده میشیم که سیاه لشگرها توی فیلمها دیده میشن … یعنی … هیچی …
احترام که نداریم، هیچ … مزایا هم نداریم و نهایتاً مثل سیاه لشگرها به نهار بهمون بدن …
اگه برای دیده شدن و شناخته شدن کاری نکنیم، هر چقدر هم که فوق العاده باشیم، کارمون دیده و فراموش میشیم …
پس از هر فرصتی برای اینکه بتونم خودت رو نشون بدیم و اثبات کنیم، باید استقبال کنیم. اگه پا پیش بذاریم و هوشمندانه تلاش کنیم، میتونیم به اهدافمون برسیم و یه قدم جلوتر از بقیه باشیم.
* عمل در مقابل مشاجره - Actions over arguments -
هر چقدر دلت میخواد، میتونی سخت و محکم بحث و جدل کنی …
اما در حقیقت، برنده شدن توی یه بحث و جدل تقریبا هیچ دستاوردی نداره… ——
برای اینکه برتری روانی رو به دست بگیری، وقتت رو با بحث و جدل و مشاجره با بقیه تلف نکن… اگه کسی میخواد بحث کنه، بذار بکنه … اگه حالت تدافعی به خودشون میگیرن، مسئولیت مراقبت از روح و روانشون به عهده خودشونه …
اما فرق تو اینه که میدونی … که اعمال صداشون خیلی خیلی بلندتر از کلمات هست …
این رفتار شماست، که توی مواجهه با بیشتر آدمها میتونه برنده باشه، تا بحث و مجادله و مشاجره
* حواستون به کلماتی که استفاده میکنین، باشه
هرچی بیشتر صحبت کنی، حرفهات ارزش کمتری خواهند داشت … این یکی از بهترین قوانین برتری روانیه …
اگه فقط تو مواقع ضروری صحبت کنین، کلام شما از قدرت، اهمیت و نفوذ بیشتری برخوردار میشه… اینجوری مردم یاد میگیرن که بهت گوش کنن … یاد میگیرن جدی بگیرنت … و
احترام از بین نرفتنی اونها رو بدست میاری … تأثیرگذارترین و مانا ترین سخنرانی های تاریخ اونایی هستن که در عین غنای مفهموم و اجرا، کوتاه و به یادماندنی هم هستن …
اگه کمتر صحبت کنیم، ناخودآگاه از انجام اشتباهات بد جلوگیری میکنیم. خیلی از مردم حواسشون نیست، دهانشون رو باز میکنن و بدون برنامه شروع به حرف زدن میکنن … و وقتی فکر نکرده و بی موقع اینکار رو انجام میدن، خودشون رو گوشه ی رینگ گیر میندازن …
خیلی از جزئیات رو لو میدن و قولهایی میدن که نمیتونن بهشون وفادار باشن…
در نتیجه، اگه حواستون به اینکه چی دارین میگین باشه، در اصل دارید از بروز این اشتباهات نامربوط جلوگیری میکنید. و در نهایت، به این درک می رسید که هر کلمه هدف و معنای خاص خودش رو داره … درک همین جمله کلی به بیشتر شدن برتری روانی شما کمک میکنه …
* اعتماد به نفست رو باز هم زیادتر کن
مسیر زندگی ما آدمها، پر از مشکلات، عدم موفقیت و گاهی هم عقب نشینی هست…
یه موقعهایی انگار شانسمون تموم میشه … دور و بریهامون بهمون میگن که کنار بکشیم … ولی در اصل این ذهن خودمونه که مانع و سد راهمون میشه … این بین، اونهایی که تسلیم میشن، در اصل خودشون رو از نعمت رسیدن به برتری روانی محروم میکنن. پس اگه میخواین کم نیارین و خودتون رو بهتر کنین، تمرین کنین و اعتماد به نفستون رو افزایش بدین … اجازه بدین که موفقیتهای کوچیک باعث قدرت گرفتن ارزش شخصیتون بشن. بذارین هر پیروزی، شهامتی رو توی شما بوجود بیاره، که از پس مشکل بزرگتر بعدی بر بیاید. برتری روانی فقط این نیست که چجوری با بقیه رفتار و برخورد میکنین، برتری روانی، این هم هست که چجوری با خودتون رفتار میکنید و به خودتون انگیزه میدین.
* منتقدهات رو به کار بگیر
توی مسیر موفقیت، دوستها برات خطرناکن … ما معمولاً توی ارتباط با دوستان چشم بسته عمل میکنیم، از اشتباهاتشون میگذریم و بیش از حد به تصمیمهاشون احترام میذاریم … و … دقیقا همون لحظه ای که فکر میکنی که به کسی اعتماد داری، از پشت بهت خنجر میزنه و کلا شرایط شغلیت و به هم میزنه و به سختی میندازتت …
بجای اینکه توسط آدمهایی که بهشون اعتماد داری توی نقطه کور قرار بگیری، اعتماد کسایی رو که بهشون اعتماد نداری رو بدست بیار … تقریبا همه ی ما از دشمنهامون خوشمون نمیاد، اما به کار گرفتن کسی که بهش اعتماد نداریم، یه مسؤولیت واضح برامون بوجود میاره …
منتقدها در اصل به این دلیل که دنبال اثبات خودشون هستن، بیشتر بهت وفادار هستن و نقطه های کور و مغفول کار و زندگی آدم رو بهش نشون میدن …
البته که دوستهای ما، یکی از بخشهای مهم زندگی ما هستن، اما دقیقاً همین دوستان میتونن، توو یه چشم به هم زدن قدرت رو ازمون بدزدن. سعی کن یاد بگیری که با دوستهات دوست بمونی و در عین حال کار و رفاقت رو از هم جدا نگه داری.
* درک کن که مردم خودخواهن
اگه به لطف و محبت کسی نیاز داری، انتظار نداشته باش که برات از خودگذشتی کنن…
مردم معمولاً وقتی ببینن که در قبال کمکشون چیزی عایدشون میشه، بیشتر احتمال میره که کمکمون کنن. اگه به همون اندازه ای که چیزی رو میدن، چیزی گیرشون نیاد، اون وقت احتمالا شانسی برای دریافت کمک نخواهیم داشت. لطفاً، حتماً، هر موقعی که دنبال یه لطفی از کسی هستیم، انتظار مهربونی و حق شناسی نداشته باشیم …
بهتره، منفعت احتمالی اونها رو در نظر بگیریم، توضیح بدیم که در قبال این لطف حتما پاداش و جایزه ای رو براشون در نظر میگیریم؛ متقاعدشون کنیم که کمک کردنشون به ما باعث میشه که مسائل خودشون هم حل بشه؛ و بهتره مطمئن شیم، که متوجه میشن چجوری تو آینده از این کمک منفعتی نصیبشون میشه.
همونطور که میدونین، اگه کسی فکر کنه که داره به خودش کمک میکنه، احتمال اینکه لطف و محبتش رو ارزانی ما بکنه، خیلی بالاتره.
* نیتهات رو مخفی کن
فرض کن میخوای یه ماشین جدید بخری - توی نمایشگاه ماشین، فروشنده یه ماشین بهت نشون میده و شروع میکنه به معرفی کردن، و تو عمیقا عاشق اون ماشین میشی.
اگه این هیجان زدگی رو به سرعت به فروشنده منتقل کنی، فروشنده متوجه این علاقه مندی میشه و ممکنه که قیمت رو ببره بالا …
چرا؟ چون در اصل شما توی این مکالمه، بهش قدرت دادی …
بهش فهموندی که چیزی رو داره که شما مشتاق به دست آوردنش هستی…
برای اینه که میگیم خیلی مهمه که نیتهای خودتون رو مخفی کنید و بروز ندید.
حالا بذارید این Case Study رو یه جور دیگه بهش نگاه کنیم.
شما از ماشین خوشتون اومده، اما یه جوری رفتار میکنین که براتون مهم نیست…
از حالا به بعد، قدرت دیگه دست شماست …
حالا دیگه این فروشنده ست که باید یه کاری کنه که شما یه چیزی بخرین … و خیلی از مواقع فروشنده سعی میکنه که قیمت رو بیاره پایین که شما رو متقاعد کنه که خرید کنین …
پس، اگه میخوای که برتری روانی رو بدست بگیری، نیتهات رو مخفی کن…
تو هر بده بستونی سعی کن که قدرت رو به دست بگیری و از دستش ندی … سعی کن این تو باشی که تصمیم نهایی رو میگیری…
چرا؟؟؟
چون همه ی ما میخوایم که قدرت تصمیم گیری نهایی با ما باشه…
توی صحبتها و مذاکرات، اونقدری به بقیه اطلاعات بده که مشتاق نگهشون داری، اما نیتهای واقعیت رو برای خودت نگه دار…
* از تعهدات دوری کن
از قولها و تعهدهای غیرضروری حتما دوری کن. تعهدات، آدمها رو تو دردسر میندازن. تعهدات دست و پاتون رو میبندن و توی یه کنج گیرتون میندازن. برای همینه که آدمهای قدرتمند از تعهدات دوری میکنن. اونها همیشه جایگاهشون رو توی چند طرف و موقعیت حفظ میکنن.
اونها جاشون رو توی هر جبهه ای حفظ میکنن، تا به موقع بهترین بهره رو از هر موقعیتی ببرن.
آدمهای قدرتمند همیشه در اوج هستن، به خاطر اینکه اونها همیشه به یه نفر متعهد هستن و اون آدم، خودشون هستن.
* همیشه سطح خودت رو پایینتر از اونی که هست، نشون بده
هر کسی دوست داره احساس کنه، که باهوشه … اگه میخوای قلب و ذهن مردم رو بگیری دستت، مطمئن شو که وقتی با تو هستن احساس باهوشی کنن. این به این معنیه، که بعضی وقتها باید نقش آدمهای احمق رو بازی کنی. خودت، تو درون خودت میدونی که باهوشی؛ اما وقتی ادای احمقها رو در میاری، در اصل برای اینه که دلیلی برای اثبات خودت نمیبینی. خیلی خلاصه و راحت بهت بگم، بیشتر مردم اصلا اهمیتی نمیدن که تو چقدر باهوشی! تنها چیزی که براشون مهمه، قدرت برتری ذهنی خودشونه، پس ریلکس باش و هوشمندانه با دست اونها بازی کن.
* ما فوقت رو حمایت کن
اگه میخوای از نردبون بالا بری، باید به نردبون احترام بذاری.
سعی نکن از آدمهای بالا دستی خودت، بیشتر بدرخشی. این آدمها بعدها سنگ بزرگی تو مسیر موفقیتت میشن. تو به کمکشون نیاز داری، پس کاری نکن که مافوقت باهات در بیوفته. رئیست رو حمایت کن و آدم درست راستش باش، نه رقیبش.
و، وقتی که اون فرصت فوق العاده بوجود میاد، اونموقع افراد بالا سریت، متحدینشون رو میشناسن و پیشنهاد میدن، نه دشمنهاشون!
این نکته به این معناست، که بعضی وقتها باید کاری کنی که رئیسهات فکر کنن از تو باهوش ترن. بعضی مواقع به خاطر کاری که خودت انجام دادی، اتفاقا باید اعتبار خیلی زیادی از اون کار رو به اونها بدی. اگه میخوای موفق شی، فراموش نکن که مافوقت رو باید حمایت کنی.
* متمرکز باش
برای رسیدن به قدرت برتری روانی، فقط دنبال شناختن نقاط قوتت نباش. بلکه باید توسعه شون هم بدی. خیلی از مردم، خیلی از کارها رو توی یه سطح متوسط میتونن انجام بدن. اونها معمولا اونقدر سرشون شلوغ هست که فراموش میکنن، پله پله مهارتهایی رو یاد بگیرن تا توی اون زمینه ای که استعداد دارن متخصص بشن.
تخصص یکی از کلیدهای موفقیته . اگه روی یکی از نقاط قوتت تمرکز کنی، میتونی بر خلاف بقیه استعداد خودت رو تو اون زمینه شکوفا کنی. به عبارت دیگه، برای اینکه به قدرت برتری روانی برسی، اقیانوسی به عمق یک متر نباش. روی یه مسیر، یه پروژه و یک هدف تمرکز کن و تمام خودت رو توی همون مسیر به کار بگیر.
این یه ریسک بزرگه، اما وقتی به اندازه کافی خودتون رو وقف اون کار کنید، پاداشتون به طرز چشمگیری بزرگتر خواهد بود.
* دستاورد بدون دردسر
وقتی یه پروژه بزرگ رو تموم میکنی، چی میگی؟
به بقیه میگی که چقدر سخت کار کردی؟ یا میگی خیلی راحت بود و دردسری برات نداشت؟
برای رسیدن به قدرت برتری روانی، دستاوردهات رو کم ارزش جلوه بده. هر دستاوردت رو آسان و طبیعی جلوه بده…
چون مردم دوست دارن، باورت کنن. اگه حتی برای اونکار بیچاره شدی و کلی وقت اضافه براش گذاشتی، به مردم یه چهره مطمئن و همه فن حریف نشون بده.
هیچ وقت دیدی، جیمز باند غر بزنه؟ شده تا حالا یه بار آخر فیلم بگه این مأموریت دیگه واقعاً سخت بود؟ فکر میکنین برای چی همه اینقدر دوستش دارن؟ برای همین غیرقابل دسترس بودنشه … برای همین قدرت فوق العاده روانی ای هست که از خودش نشون داده …
هیچ وقت فراموش نکن که چقدر سخت کار کردی؛ اما نیازی نیست کل دنیا این رو بدونن.
* (این قسمت) سایه ی غول پیکر
تا حالا پیش اومده که پوزیشن یه آدم بزرگ و موفق رو بهتون بسپارن؟
وزنه ی سنگینی رو برای برداشتن بهتون دادن، درسته؟
خب؛؛؛ این یه مسئله بزرگه… Oh yea… That’s a big problem
اما، اگه درست به قضیه نگاه کنیم، همچین موقعیتی یه فرصت فوق العاده ست.
حتی با وجود اینکه نفر قبلی شما، کارهای حیرت آوری انجام داده، شما هم کارهای خودتون رو کردین که به اینجا رسیدین.
دوباره اما، فراموش نکنین اگه میخواین به اندازه ی نفر قبلی شناخته بشین، باید از اون هم موفق تر بشین و جلو بزنین…
این روند fسته به ماهیت اون کار، شاید غیر ممکن باشه.
بجای اینکار
کسی باش که تیمش رو همیشه دور هم نگه میداره و اونها رو از جاده های پر پیچ و خم کاری، آروم و بی دردسر رد میکنه.
یکی کارش رو درست انجام نداده؟، جاش رو پر کن … کمکش کن … و اون موقع ست که موفقیتت، دو برابر به چشم میاد.
اکتبر ۲۰۱۱ وقتی استیو جابز فقید از دنیا رفت و بحث مدیر عاملی تیم کوک، مدیر عامل این شرکت از اون موقع تا حالا شد … ابروی همه رفت بالا و هیچکس فکر نمیکرد که این آدم تو این پوزیشن دووم بیاره … اما همین آدم … ارزش شرکت رو دو برابر کرد و این شرکت الان بیش از دو هزار و سیصد میلیارد دلار ارزش کرد … تیم کوک میدونه که هیچ وقت استیو جابز نمیشه، اما به شدت موفقیت و احترام همه رو به دست آورده … و همین هم عامل موفقیتش بوده …
* عصبانیت رو بذار کنار
میتونی خشمت رو کنترل کنی؟
یادت نره که، عصبانیت یه احساس مخرب توی جاده ی موفقیت ما آدمهاست.
عصبانیت باعث میشه، که تبدیل به یه آدم عجول و بی فکر، کوته فکر و خودخواه بشیم.
اگه کسی عصبانیتون کنه، اونموقع ست که مطمئن شده، کارش رو درست انجام داده. اونموقع است که اون آدم میدونه که چجوری باید رو اعصابتون راه بره؛ پس حتما به اینکارش ادامه میده.
به جای عصبانی شدن، فاصله ت رو از اون آدم زیاد کن. رفتار دمدمی مزاج و غیر قابل پیش بینی& تنبیه خیلی سخت تری هست به نسبت عصبانی رفتار کردن با مردم.
وقتی به کسی بی اعتنایی میکنی، قدرتش رو ازش میگیری. با اینکار، کاری میکنی که برای جلب توجهت مجبور به انجام یه کاری بشن.
غلیان احساسات روی قدرت تصمیم گیری شما تأثیر میذارن، که این موضوع باعث میشه بقیه بتونن از شما سؤ استفاده کنن.
یکی از بارزترین نمونه ها برای این مورد، دوناد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا هستش … از همون روز اول مخالفت رسانه، بانکها و عده نسبتاً زیادی که قدرت مالی و سهم بازار رو در اختیار داشتن، جلوی خودش دید … هیچوقت عصبانی نشد … با یه رفتار دمدمی مزاج، دیوونه شون کرد … نمیدونستن باید باهاش چیکار کنن … برای همین ازش بدشون میومد … یه موقعهایی به انتقادها اصلاً پاسخ نمیداد و یه موقعهایی، توی توئیتر طرف رو میزد با خاک یکسان میکرد …
اولین ثمره ی خشم، یک میوه ی سمی به اسم از دست دادن، قدرت تفکره …
پس سردرگمی هات رو برای خودت نگه دار…
و تا اونجایی که ممکنه آروم و عملگرا باش…
* عجله آرام
بله، میخوایم راجع به زمان صحبت کنیم…
زمان یکی دیگه از منابع اصلی قدرت برتری روانیه…
آدمهای قدرتمند، استاد زمانبندی و مدیریت زمان هستن. اونها نه تنها مقدار خیلی زیادی کار در طول روز انجام میدن، اما همینطور اجازه نمیدن که کار، همه وقت اونها رو در طول روز بگیره. حداقل، از بیرون که اینطور به نظر میرسه…
اونها همیشه خیلی باحال، آروم و در کنار بقیه دیده میشن.
هیچوقت اونها رو در حال عرق ریختن و عجله داشتن نمیبینی.
این آدمها همیشه در مورد کارها و اهدافشون خیلی صبور هستن.
چرا؟
به خاطر اینکه، طرز تهیه فاجعه، عجله کردنه …
عجله کردن باعث اضظراب میشه و به اعتبار شما لطمه میزنه.
به جای اینکه اجازه بدین زمان شما رو کنترل کنه، این شما باشین که زمان رو کنترل میکنه.
چرا؟
چون قدرت روانیتون، بهش وابسته ست.
به همین راحتی وقتمون تموم میشه … اینقدر درگیر موضوعات جانبی میشیم، که یادمون میره، چه چیزهایی برامون مهم ترن …
* ارزش محاسبه شده
یک جمله معروف هست که میگه، بهترین چیزها تو زندگی مجانی هستن.
اما اگه دنبال قدرت برتری روانی هستین، وقتی که میبینید لازمه، خسیس نباشین و هزینه کنین.
بعضی چیزها ارزش این که پول براشون بپردازین رو دارن.
حتی اگه چیزهایی مثل اسم یا عنوان باشن و تأثیر اون اسم یا عنوان میتونه، ارزش همه پولای دنیا رو داشته باشه. ایرادی نداره اگه بخواین تو زندگی شخصیتون، آدم خسیس یا محاسبه گری باشین. اما اگه بخواین از پله های موفقیت توی زندگی بالا برید، باید دل رو به دریا بزنید.
لطفاً، الان فکر نکنید که باید سریع دست به کار بشید و برید مغازه یه مدرک دکترا برای خودتون بخرید …
منظور چیزهای مهم تری هستن …
فکر میکنید، چرا بعضی از مردم دیگه خییییلی بیش از حد به مؤسسه های خیریه کمک میکنن؟ قطعا کمکهای انسان دوستانه و حمایتی براشون ارزشمنده، اما مطمئن باشید که اهداف دیگه ای هم دارن … یکی از اونها اینه که، اون بج یا نشان شهروند نمونه و نیکوکار براشون ارزش داره و به کارشون میاد و حاضرن براش هزینه کنن …
یا مثلاً،
همین جیمز باندی که این همه راجع به این برنامه اسمش رو آوردیم، اگه به جای آستون مارتین، مثلاً پراید سوار میشد،
یا اینکه اگه به جای کت و شلوار چند هزار دلاری، کت شلوار معمولی میپوشید
همین قدر دیده میشد و مردم به چشم تحسین نگاهش میکردن؟
شما تو این زمینه چه چیزهای دیگه ای به نظرتون میرسه که برای داشتن اون عنوان حاضرید براش هزینه کنید؟ لطفا پیشنهادتون رو توی قسمت کامنتها، برای ما و دوستهاتون بنویسید …
مثل هر چیز خوب دیگه ای، این اپیزود هم تموم شد و ما باید از حضورتون مرخص شیم …
لطفاً، خیلی خودتون رو دوست داشته باشید …
خییییلی قدر خودتون رو بدونین … یه دونه بیشتر از شما تو این دنیا نیست … و … شما لایق این هستین که بهترین ورژن خودتون باشید …
دوستتون داریم … شب و روزتون خوش …